Loading...

(Fra kl. 17)

Forretter

REJECOCKTAIL – 99,00 kr.

VARMRØGET LAKS – 99,00 kr.

Hovedretter

Ribeye ca. 250 g. – 249,00 kr.

med pommes, bearnaisesauce og årstidens grønt

HVIDLØGSRIBEYE CA. 250 G. – 249,00 kr.

Med fyldig salat og årstidens grønt

Schnitzel af gris – 199,00 kr.

med brasede kartofler, ærter og smørsauce eller skysauce

Møllers mørbradgryde – 159,00 kr.

Med kartoffelmos

RAVIOLI – 139,00 kr.

Med salviesmør og parmesan

RAVIOLI – 139,00 kr.

Med lokale svampe og gorgonzolasauce

Ekstra om onsdagen

Stegt flæsk (ad libitum) – 169,00 kr.

med kartofler, persillesovs samt sødt og surt

Ugens ret – 99,00 kr.

Se tavlen eller spørg tjeneren