Forretter
REJECOCKTAIL – 99,00 kr.
VARMRØGET LAKS – 99,00 kr.
Hovedretter
Ribeye ca. 250 g. – 249,00 kr.
med pommes, bearnaisesauce og årstidens grønt
HVIDLØGSRIBEYE CA. 250 G. – 249,00 kr.
Med fyldig salat og årstidens grønt
Schnitzel af gris – 199,00 kr.
med brasede kartofler, ærter og smørsauce eller skysauce
Møllers mørbradgryde – 159,00 kr.
Med kartoffelmos
RAVIOLI – 139,00 kr.
Med salviesmør og parmesan
RAVIOLI – 139,00 kr.
Med lokale svampe og gorgonzolasauce
Ekstra om onsdagen
Stegt flæsk (ad libitum) – 169,00 kr.
med kartofler, persillesovs samt sødt og surt
Ugens ret – 99,00 kr.
Se tavlen eller spørg tjeneren